Thereses digitale klasserom

-Nettsteder brukt i mitt digitale klasserom-

Lyrics Training

with one comment

LyricsTraining er en nettside der du ser en musikkvideo mens du hører sangen – og samtidig skal du fylle inn ordene som mangler i teksten. Perfekt for elever som liker multitasking! En trenger ikke å være medlem av siden for å prøve ut de ulike musikkvideoene – og det finnes sanger i ulike vanskelighetsgrader. Nettsiden er enkel å forstå, og en siden hver sang har sin egen URL, er det enkelt å hyperlinke hvis en vil at elevene skal gå til en spesifikk sang.  

Størstedelen av sangene er på engelsk, men det ligger også en del franske og spanske sanger ute. Målet med øvelsene er rett og slett å forsøke å høre hvilke ord som mangler i teksten og så skrive inn det rette ordet for at sangen skal spille videre. Du velger om du vil være begynner og sette inn 10% av ordene i teksten, middels og sette inn 25% av ordene – eller ekspert og sette inn 100% av ordene. LyricsTraining anbefales!

Shakira - Tú

Reklamer

Written by Therese Holm

01/02/2011 kl. 21:14

Én kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] med det å få med seg hva personen egentlig synger. Jeg har tidligere omtalt denne sida her, så nøyer meg bare med å gjenta anbefalingen. Hvis du øverst på skjermen, til høyre, velger […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: