Thereses digitale klasserom

-Nettsteder brukt i mitt digitale klasserom-

Así se hace

leave a comment »

Spanskavdelingen på Nottingham High School har laget noen nyttige nettsider med selvrettende oppgaver innenfor ulike emner og med fokus på ulik grammatikk. Oppgavene er laget ved hjelp av Hot Potatoes, slik at de likner veldig på oppgavene du finner på Languagesonline  sine nettsider også. Navnet på nettsida er Así se hace og oppgavene er inndelt i intermedio og avanzado, hvor intermedio skal tilsvare det britiske GCSE-nivået, mens avanzado skal dekke AS og A2-nivået.

En del av oppgavene kretser rundt ulike emner som samfunn, transport, turisme, fritis, sport, vennskap, miljø og film – men både intermedio og avanzado har egne oppgaver om spesifikk grammatikk. Under avanzado finnes også noen oppgaver der elevene skal se en filmsnutt og besvere spørsmål underveis, for eksempel om venezuelansk film eller om en tv-stasjon i Spania. Filmsnuttene er korte – men avanserte, så de kan fint brukes på høyere nivå. Morsom er også oppgaver av typen der en spiller memory og må matche en lydsnutt på spansk med en setning på engelsk. Arbeidsspråket på siden er forøvrig engelsk, men innad i oppgavene brukes spansk.

Og som en liten gavepakke: oppgaven for alle Viggo Mortensen-fans, der han blir intervjuet – på spansk – med tilhørende spørsmål:

Así se hace flyttes herved inn i samlingen nettsider med selvrettende oppgaver på spansk med umiddelbar virkning.

Reklamer

Written by Therese Holm

26/05/2011 kl. 09:30

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: