Thereses digitale klasserom

-Nettsteder brukt i mitt digitale klasserom-

Magasinett

with 2 comments

Her er nok en anbefaling til norsklærerne – spesielt de som er ute etter nynorsktekster om aktuelle tema skrevet på litt enklere nynorsk. Magasinett er ei nettside på nynorsk som har artikler, meldinger, forfattermøter, skrivekonkurranser – og mere til. Det er mulig å søke etter saker om ulike emner i arkivet, og sakene har som oftest ungdom i fokus. Are Kalvø skriver der, og nettsida har dessuten et eget lærerrom, med spesielle saker som kan være interessant for norsklærere. Magasinett er rett og slett en utmerket ressursside for de som underviser i nynorsk som sidemål og som vil at elevene skal lese forskjellige og interessante artikler på dette målet.

Reklamer

Written by Therese Holm

08/02/2012 kl. 10:34

Publisert i Nettsted, norsk

2 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

 1. «hei! Grattis med milk table lamp! Så at studio hadde trukket vinnerne i konkurransen de hadde i januar, og måtte av ren nysgjerrighet spore opp den griseheldige vinneren (i håp om at den hadde blogg så jeg fikk se herligheten)- og vinneren må jo være deg som eneste therese i den store loddbunken. Argh! må nok bare sikle videre.

  LLT

  08/02/2012 at 13:22

  • Hei! Dessverre var det ikke jeg som vant – jeg kontakta nettsida, men de hadde en annen Therese på lista (dvs, eposten hennes inneholdt det navnet, men hu signerte inn under et annet navn) – så jeg får drømme videre!

   Español_con_Therese

   13/02/2012 at 15:41


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: