Thereses digitale klasserom

-Nettsteder brukt i mitt digitale klasserom-

Take me back to …

leave a comment »

Lyst på en tidsreise? Nettsida Take me back to … kan tilby deg dette – på en måte. På nettsida skriver du inn hvilket år du vil gå tilbake til, og så får du opp en liten oversikt over hva som skjedde på denne dagen i det året du velger. Siden dette er en amerikansk nettside er den unektelig litt preget av det, og forteller deg hvem som var amerikansk president dette året, hvilke sanger som var populære i USA, hvilke filmer som var mest populære dette året, hvilke bøker som ble publisert, hva slags reklamer som fantes og hvordan forsidene på Time og på en annen avis / ukeblad så ut på denne dagen.

takemeback

Skulledu ha lyst til å finne ut hvordan verden så ut på en annen dato enn dagens, kan du endre dette i adressen som blir generert når du velger år og finne ut, for eksempel, hvordan verden så ut den dagen du ble født.

Take Me Back To sine sider er forøvrig hyperlinka slik at hvis du vil høre sangene som er listet opp som topp-5, så kan du klikke på sangtittelen og se sangen på youtube, vil du lese mer om en av bøkene, klikk på den og du blir transportert til Amazon – og så videre.

Reklamer

Written by Therese Holm

08/05/2013 kl. 00:12

Publisert i Nettsted, engelsk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: