Thereses digitale klasserom

-Nettsteder brukt i mitt digitale klasserom-

Visuals for Foreign Language Instruction

leave a comment »

visuals3Som språklærer har jeg av og til brukt en evighet på å leite etter bilder eller tegninger på google, fordi de tilgjengelige bildeklippa i Power Point eller Word ikke strekker til. Ofte er jeg på jakt etter bilder som elevene kan snakke om – enten beskrive for hverandre hva de ser på bildet (en ser bildet, den andre tegner det som beskrives), lage en muntlig dialog som kunne funnet sted på bildet – eller skrive noe om bildet, enten en dialog eller en historie, litt avhengig av nivået elevene er på.

Så kom jeg altså over nettsida Visuals for Foreign Language Instruction – en side som har akkurat det jeg har lett etter: Gratis tegninger av mennesker i ulike situasjoner. Noen av dem er laget som en tegneseriestripe, der dialogen er utelatt, andre viser folk i ulike situasjoner – alene eller flere sammen.

Det finnes flere tusen tegninger på nettsida, og det er mulig å søke på ulike måter for å finne den type tegning en er ute etter. Tegningen under, for eksempel, er jo ypperlig for å øve inn refleksive verb på spansk, siden så mange av dem foregår på badet…

visuals2

Tegneren bak kunstverkene er Alec Sarkas, og for å se flere av bildene, legg veien innom Visuals for Foreign Language Instruction sin nettside.

English: The website Visuals for Foreign Language Instruction is an awesome collection of drawings for use in the foreign language class rooml. Pay it a visit!

Reklamer

Written by Therese Holm

01/09/2013 kl. 20:50

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: